سالروز افتتاح موزه مکتب کمال الملک در باغ موزه نگارستان

به مناسبت سالروز افتتاح موزه مکتب کمال‌الملک در باغ موزه نگارستان مروری این مجموعه خواهیم داشت.

به گزارش مدیریت امور موزه‌ها و فضاهای فرهنگی دانشگاه تهران؛ موزه مکتب کمال‌الملک در باغ موزه نگارستان روز  ۲۴ تیر ماه ۹۲ ۱۳۹۲ با مشارکت سازمان زیباسازی و معاونت فرهنگی دانشگاه تهران گشایش یافت؛ از این رو به مناسبت سالروز افتتاح این موزه به مروری بر این مجموعه خواهیم پرداخت.

کمال

گفتنی است؛مکتب کمال‌الملک اصطلاحی برای توصیف آثار شاگردان کمال‌الملک است. این مجموعه حاوی آثاری از استاد کمال‌الملک و شاگردان نسل اول و دوم ایشان است.

استاد محمد غفاری معروف به کمال‌الملک ‌از چهره‌های تابان هنر ایران به شمار می‌آید. استاد کمال‌الملک در سال ۱۲۹۰ شمسی مدرسه صنایع مستظرفه را در باغ نگارستان بنیان گذاشت و با وجود سختی‌هایی که پیش ‌رو داشت، به جذب و تربیت شاگردان پرداخت. اغلب شاگردان وی به مراتب عالی از هنر ارتقا پیدا کردند و به مدت نیم قرن شیوه و روش استاد خود را پایدار نگاه داشتند و همین استادان، با تدریس در دانشگاه و هنرستان‌های تجسمی، حکم معلمی بر کسانی یافتند که هنر جدید ایران را در سال‌های بعد راهبردی کردند.

برچسب,

کد امنیتی *Captcha loading...