مراسم اهدای مجموعه مجسمه مینیاتورهاجهانگیر ارجمندی به موزه نگارستان

مجموعه مجسمه‌ مینیاتورهای جهانگیر ارجمند به باغ‌موزه نگارستان اهدا شد. در این مراسم که نهم بهمن ماه ۱۳۹۱ در باغ‌موزه نگارستان برگزار شد، مصطفی ده‌پهلوان معاون موزه‌های اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ضمن سپاسگزاری از استاد ارجمند به خاطر این اقدام ارزشمند فرهنگی، اهدای چنین آثار ارزشمندی را نشانه تعلق خاطر هنرمندان به دانشگاه تهران و باغ‌موزه نگارستان دانست و ابراز امیدواری کرد فضای مناسب برای نگهداری و عرضه مناسب این آثار به دانشگاهیان و شهروندان علاقه‌مند پدید آید.

جهانگیر ارجمند که متولد ۱۳۰۱ در تهران است و بیش از ۶۰ چهره و مجسمه را در اندازه‌های کوچک با موضوعات مردم‌شناسی خلق کرده است، در این مراسم گفت: افتخار می‌کنم امروز در اینجا هستم، اما آنچه باید بگویم در مجسمه‌هایم به تصویر درآورده‌ام یعنی هر آنچه را که فکر کرده‌ام در قالب مجسمه ساخته‌ام و تاریخ ایران را به ویژه در کارهایم دنبال کردم. در این مراسم لوح تقدیری از طرف دانشگاه تهران نیز به پاس اهدای این مجموعه به باغ نگارستان به وی اهدا شد. سپس حاضران از مجسمه‌های این هنرمند دیدن کردند.

شایان ذکر است بخشی از این مجسمه‌ها به مشاغل و حرفه‌ها اختصاص دارند و بخشی دیگر، مجسمه‌هایی از گروه مردم‌شناسی هستند. مجسمه هنرمندان، تکیه دولت و حسینیه جماران و شخصیت‌های سیاسی از مجسمه‌هایی هستند که در مجموعه دیده می‌شوند.

تصاویری از این مراسم:

برچسب,,,,