روز: آذر ۱۱, ۱۳۹۶

photo_۲۰۱۷-۱۱-۲۸_۱۶-۲۹-۳۲

«خواندن در موزه‌ها» در باغ‌موزه نگارستان برگزار شد

مراسم «خواندن در موزه‌ها» با خواندن کتاب «قلعه تُل» توسط دکتر اردشیر صالح‌پور، در تالار روح‌الامینی باغ‌موزه نگارستان برگزار شد. این مراسم با حمایت معنوی مؤسسه ایکوم (کمیته ملی موزه‌های ایران) و باغ‌موزه نگارستان برگزار شد. هدف از این گردهمایی، پیشبرد فعالیت‌های فرهنگی در موزه‌ها از جمله کتاب‌خوانی است.

بیشتر بخوانید
photo_۲۰۱۷-۱۱-۳۰_۱۸-۳۹-۴۳

معاون فرهنگی دانشگاه تهران در مراسم افتتاح تالار دائمی استاد علی اسفرجانی: ما وظیفه داریم آثاری از خود به یادگار بگذاریم که باعث افتخار نسل آینده باشد

تالار دائمی زنده‌یاد استاد علی اسفرجانی با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، دکتر محمد سریر رئیس شورای عالی خانه هنرمندان ایران، خانواده استاد اسفرجانی و جمعی از مسئولان موزه‌ها و هنرمندان، عصر پنجشنبه ۹ آذر در باغ‌موزه نگارستان، افتتاح شد.

بیشتر بخوانید