دومین اجلاس مشترک رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه در باغ موزه نگارستان برگزار شد

این مراسم در تاریخ ۲۹ مهرماه ۱۳۹۵ برابر با ۲۰ اکتبر ۲۰۱۶ با میزبانی دانشگاه تهران و حضور وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری و مشارکت معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری در باغ موزه نگارستان برگزار شد. در این اجلاس روسای ۱۳ دانشگاه برتر ایران و ۱۸ دانشگاه برتر روسیه و تعداد دیگری از میهمانان عالیقدر شرکت داشتند.
به دنبال برگزاری نخستین اجلاس دانشگاه‌های دو کشور که سال گذشته در مسکو برگزار شده بود، مهر ماه امسال، رؤسای دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه اصفهان، دانشگاه تبریز، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه شیراز، دانشگاه خواجه نصیر طوسی از ایران، و رؤسای ۱۸ دانشگاه برتر روسیه شامل: دانشگاه دولتی مسکو (لومونوسوف)، دانشگاه فدرال کازان (ولگا)، دانشگاه دولتی آلتای، دانشگاه دولتی کاباردینو، دانشگاه دولتی سنت پترزبورگ، دانشگاه فدرال جنوبی، دانشگاه فدرال قفقاز شمالی، دانشگاه دولتی نفت و گاز روسیه، دانشگاه جدید روسیه، دانشگاه فنی دولتی آستاراخان، انستیتو سازه فناوری و سیستم‌های هوا و فضا (انستیتو هوایی مسکو)، دانشگاه هوایی مسکو (ما. ای، آی)، دانشگاه دولتی پلی‌تکنیک پترکبیر سن پترزبورگ، دانشگاه دولتی عمران مسکو، دانشکده دولتی روابط بین‌الملل مسکو، دانشگاه دوستی ملل روسیه، دانشگاه دولتی نیژنی نووگراد و انستیتو حقوق بین‌الملل در دومین اجلاس در تهران حضور یافتند.

تصاویری از این اجلاس:

برچسب,,,,,,