همایش مهرایرانی با کودکان کارو خیابان، با حضور هنرمندان ، خیران و حامیان برگزار شد.

همراه با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی، انجمن حامیان کودکان کار و خیابان با مشارکت باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران و حمایت مالی فروشگاه زنجیره ای خودروی کارما، اقدام به برگزاری همایشی با عنوان ” مهرایرانی با کودکان کار و خیابان” در محل تالار روح الامینی باغ نگارستان نمود.
برنامه با تلاوت آیات کلام وحی و اجرای سرود ملی آغاز شد. سپس موسس انجمن، خانم حسینی پور، ضمن عرض خوش آمد به مدعوین و حاضران، مطالبی در مورد هدف و چشم انداز انجمن حامیان کودکان کار و خیابان عنوان کردند.
در ادامه برنامه های موسیقی سنتی و شاهنامه خوانی کودکان گروه دل آگاه برگزار شد.
سیاوش جعفریان، صاحب ایده تشکیل فروشگاه زنجیره ای خودرو به عنوان نماینده شرکت کارما در سخنانی کوتاه با اشاره به جایگاه ویژه این کودکان زحمتکش، بر حمایت بنگاه های اقتصادی از این عزیزان تاکید کرد.
سپس گروه کُر مدادرنگی  همراه با کودکان کار، قطعاتی را برای حاضران اجرا کردند.
این برنامه با انجام حراج نقاشی های کودکان کار و خیابان و پذیرایی شام به اتمام رسید
هنرمندان گرانقدر سیروس الوند، محمد متوسلانی، شهره لرستانی و نیوشا ضیغمی ( سفیر انجمن) در این مراسم حضور داشتند.
در پایان لازم به ذکر است که درآمدهای حاصل از برگزاری این برنامه صرف تامین لوازم التحریر این کودکان خواهد شد.

تصاویر مربوط به این مراسم:

برچسب,,,,,,