برگزاری سمینار مجازی تحلیل سبک هنری و مجموعه آثار استاد فتح‌الله عباد در باغ موزه نگارستان

به مناسبت روز جهانی موزه‌ها و ميراث فرهنگی، سمینار مجازی تحلیل سبک هنری و مجموعه آثار استاد فتح‌الله عباد، در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش مدیریت امور موزه‌ها و فضاهای فرهنگی دانشگاه تهران، مدیریت امور موزه‌ها و فضاهای فرهنگی دانشگاه با همكاری حفاظت ايكوم ايران و نشريه تنديس، همزمان با روز جهانی موزه‌ها سمينار مجازی  تحليل سبك هنری و مجموعه آثار استاد فتح الله عباد و گزارش حفاظت و مرمت آنها  را برگزار می‌کند.

اين نشست مجازی، برای انجام فعاليت‌های پسا كرونای موزه‌ها و با توجه به شعار جهانی موزه‌ها در سال ٢٠٢٠ با عنوان «موزه‌ها برای برابری: تنوع و فراگيری»، دوشنبه ٢٩ ارديبهشت ١٣٩٩ به‌صورت مجازی از ساعت ١١ در صفحه اينستاگرام باغ موزه نگارستان، برگزار می‌شود.

اين سلسله گفت‌وگو با رويكردهای گزارش حفاظت و مرمت تابلو نقاشي‌های استاد فتح‌الله عباد با سخنرانی فتح‌الله نيازی، سرپرست كارگروه مرمت آثار اين استاد؛ تحليل و بررسی سبك هنری فتح‌الله عباد با سخنرانی حسن حامدی، پژوهشگر و مدير مسئول مجله تنديس، همراه خواهد بود. همچنین رونمايی آنلاين از سه اثر اين استاد با عنوان «سفير ايران- فرخ خان امين‌الدوله -در دربار ناپلئون سوم » به همراه تحليل اين واقعه تاريخی و مروری بر زندگی فرخ خان امين‌الدوله با سخنرانی زينب حقی‌مقدم ، پژوهشگر و مدير داخلی مجموعه باغ موزه نگارستان، از دیگر برنامه‌های این سمینار است.

استاد فتح‌الله عباد دانش‌آموخته مدرسه صنايع مستظرفه و شاگرد استاد كمال‌الملك، دكتری رشته زيباشناسی هنری و دانشيار باستان‌شناسی دانشسرای عالی و دانشكده هنرهای زيبا و از استادان  بنام دانشگاه تهران بود.

مرحوم استاد فتح‌الله عباد در طول عمر هنری خود خالق آثار ارزشمند و هنری بوده‌ که کلیه این آثار و حتی منزل مسکونی وی توسط خواهرش، مرحوم بانو شریف عباد که خود از فرهنگیان خیر بوده‌اند به دانشگاه تهران اهدا شد. بالغ بر ۳۰ تابلو نفیس از این هنرمند به پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران منتقل و برخی از آثار وی بعد از گذشت چند سال به مجموعه باغ‌موزه نگارستان جهت مرمت، نگهداری و نمایش منتقل شده است.

در همین راستا خیر نیک‌اندیش دانشگاه تهران، خانم نادره حاجیان، خواهرزاده استاد فتح‌الله عباد نیز در سال ۱۳۹۷ به‌منظور شروع پروژه مرمت آثار هنری کمک نقدی خود را به دانشگاه تهران اهدا کرد.

برچسب,

کد امنیتی *Captcha loading...