برگزاری سمینار تخصصی «تاثیر گوبلن‌های فرانسوی بر فرش‌های دوره قاجار»

سمینار تخصصی «تاثیر گوبلن‌های فرانسوی بر فرش‌های دوره قاجار» به صورت مجازی و زنده در تاریخ ۱۰ اردیبهشت برگزار می‌شود.

به گزارش مدیریت امور موزه‌ها و فضاهای فرهنگی دانشگاه تهران، سمینار تخصصی «تاثیر گوبلن‌های فرانسوی بر فرش‌های دوره قاجار» با همراهی موزه ملی فرش ایران، باغ موزه نگارستان، مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران و مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان به صورت مجازی و زنده در تاریخ ۱۰ اردیبهشت برگزار می‌شود.

دوران قاجار با گسترش روابط خارجی، راه اندازی شرکت‌های قالی بافی چند ملیتی و مداخله بیگانگان و سرمایه گذاری در فرش ‏ایران و تولید انبوه آن همراه بود. ورود نقاشي های اروپایي، باسمه ها و کارت پستال‌ها و دیگر مصنوعات منقوش اروپایی، توجه ‏بسیاری از هنرمندان و از جمله طراحان فرش و قالی بافان را به نقوش طبیعت گرایانه اروپایی جلب کرد. در این میان نقش‌های ‏گوبلن‌های فرانسوی نیز از موضوعات فرش دوره قاجار، خصوصا فرش کرمان شد. این تأثیر پذیری در دوره قاجار آثاری بجای ‏گذاشت که اینک زینت بخش بسیاری از موزه‌ها و مجموعه‌های خصوصی ایران و جهان است.

نگار

برچسب,

کد امنیتی *Captcha loading...