مراسم یادبود منیر شاهرودی فرمانفرمائیان در باغ موزه نگارستان برگزار می شود

مراسم یادبود منیر شاهرودی فرمانفرمائیان، یکی از واقفان ارزشمند دانشگاه تهران، که شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ چشم از جهان فروبست، پنجشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

منیر شاهرودی فرمانفرمائیان هنرمند نقاش و از پیشگامان هنر مدرن ایران، ۵۱ اثر از آثار ارزشمند خود را وقف دانشگاه تهران کرد و در ۲۴ آذر سال ۱۳۹۶ با حضور خود هنرمند تالار موزه دائمی منیر فرمانفرمائیان در باغ‌ موزه نگارستان دانشگاه تهران افتتاح شد. این تالار موزه، نخستین موزه اختصاصی یک زن هنرمند در ایران محسوب می‌شود.

منیر شاهرودی فرمانفرمائیان، متولد سال ۱۳۰۱ در قزوین بود و در همین شهر نیز به خاک سپرده شد. او تنها هنرمندی بود که در ۴۰ سال اخیر از ترکیب آینه‌کاری، اشکال هندسی، نقش‌مایه‌ها و نقاشی پشت شیشه استفاده کرد تا آثار مدرن خود را خلق کند. در سال ۲۰۱۵، فرمانفرمائیان نخستین هنرمند ایرانی شد که آثارش در یک نمایشگاه انفرادی در موزه گوگنهایم به نمایش درآمد.

برچسب,,,,,

کد امنیتی *Captcha loading...