واقف آیینه‌های باغ موزه نگارستان درگذشت

منیر شاهرودی فرمانفرمائیان، هنرمند نقاش و از پیشگامان هنر مدرن ایران در سن ۹۷ سالگی چشم از جهان فرو بست.

فرمانفرمائیان تنها هنرمندی بود که در ۴۰ سال اخیر از ترکیب آینه‌کاری، اشکال هندسی، نقش‌مایه‌ها و نقاشی پشت شیشه استفاده کرد تا آثار مدرن خود را خلق کند. در سال ۱۳۹۴، فرمانفرمائیان نخستین هنرمند ایرانی شد که آثارش در یک نمایشگاه انفرادی در موزه گوگنهایم نیویورک به نمایش درآمد.

منیر فرمانفرمائیان بخشی از آثار ارزشمند خود را وقف دانشگاه تهران کرد و در ۲۴ آذر سال ۱۳۹۶ با حضور خود هنرمند تالار موزه دائمی منیر فرمانفرمائیان در باغ‌ موزه نگارستان دانشگاه تهران افتتاح شد. این نخستین موزه اختصاصی یک زن هنرمند در ایران بود که افتتاح شد.

درگذشت منیر شاهرودی فرمانفرمائیان، هنرمند نقاش و از پیشگامان هنر مدرن ایران را صمیمانه تسلیت می‌گوییم.

روحش شاد یادش جاودان

برچسب,,