موزه‌های فرهنگی تاریخی دانشگاه تهران میزبان گردشگران نوروزی خواهند بود

باغ موزه نگارستان و خانه موزه مقدم، موزه‌های فرهنگی و تاریخی دانشگاه تهران همزمان با آغاز سال نو، از ۲ تا ۱۶ فروردین، میزبان گردشگران نوروزی خواهند بود.

این محموعه های فرهنگی تاریخی که اکنون از جمله قطب‌های گردشگری تهران محسوب می‌شوند، ۲۹ اسفند، ۱ و ۱۳ فروردین تعطیل و در روزهای دیگر از ساعت ۹ تا ۱۸ آماده پذیرش علاقه‌مندان خواهند بود.

از جاذبه‌های این دو عمارت قاجاری می‌توان به تالار موزه‌های اساتیدی چون منیر فرمانفرمائیان، علی اسفرجانی، فتح اله عباد، جهانگیر ارجمند، ملک الشعرای بهار، عمارت پروین اعتصامی، موزه مکتب کمال الملک، مجموعه فرش‌ها و نقره‌های نفیس و … اشاره کرد.

همچنین در خانه موزه مقدم علاوه بر گشت و گذار در خانه احتساب الملک می‌توان از مجموعه‌هایی چون مجموعه های سفال و مفرغ، نسخ خطی، نقاشی، مهر، شیشه، فلز، پارچه‌های نفیس و … دیدن کرد.

همچنین در ایام نوروز، اجرای موسیقی اقوام ایرانی، برگزاری مسابقه نقاشی کودک و نوجوان با موضوع هویت تاریخی، تهیه بسته‌های فرهنگی از جمله برنامه‌های این موزه‌ها خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند در ایام یاد شده، از باغ موزه نگارستان به نشانی میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، خیابان شریعتمدار رفیع و خانه موزه مقدم به نشانی خیابان امام خميني، بعد از خیابان شیخ هادی، جنب بانک ملت، شماره ۲۵۱، مراجعه کنند.

گفتنی است، برای هر دو موزه دسترسی آسان به مترو وجود دارد.

برچسب