ايكوم ايران با همكاری دانشگاه تهران برگزار می كند؛ سالروز تولد پروین اعتصامی در باغ موزه نگارستان

سالروز تولد پروین اعتصامی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، باغ موزه نگارستان، كميته هنرهاي تجسمي ایکوم ایران و شهرداری منطقه ۱۲، جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، از ساعت ۱۵ تا ۱۸، در باغ موزه نگارستان برگزار خواهد شد.

در این برنامه، دکتر مجید سرسنگی، دكتر محيط طباطبايي، علي دهباشي، مهري شاه حسيني، دكتر اردشير صالح پور و علي اكبر لو به سخنرانی خواهند پرداخت و گروه موسيقي پيام شاد، گروه موسيقي خنيا، نقالی‌خواني پريسا سيمين مهر با نوازندگي استاد بخشي، دكلمه شعر توسط فاطمه اقبال از دیگر برنامه‌های این بزرگداشت خواهد بود.

همچنین نمايشگاه تصويرگري براي كتاب و معرفي كتاب يك نوجوان نويسنده نیز برگزار خواهد شد.

گفتنی است، پس از تصویب قانون تاسیس دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳  تبدیل دانشسرای عالی باغ نگارستان به محلی برای تشکیل کلاس‌های دانشکده ادبیات و علوم انسانی؛ در سال ۱۳۱۵ عمارت کتابخانه این باغ به دستور علی اصغر حکمت وزیر فرهنگ وقت ساخته شد و معاونت کتابخانه دانشسرا نگارستان به پروین اعتصامی شاعره معروف ایران واگذار شد.

پس از ساخت کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران، ساختمان کتابخانه دانشسرا مدتی به عنوان اولین ایستگاه هواشناسی ایران توسط پروفسور حسابی مورد استفاده قرار گرفت.

این عمارت در فاصله سال های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ مورد مرمت قرار گرفت و هم اکنون با نام عمارت پروین اعتصامی، محل فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه تهران است.

حضور برای عموم علاقه‌مندان حوزه هنر و ادبیات آزاد است.

برچسب,,,,,,,,,,,,,,,,,,