قصه‌گویی نمایشی با موضوع نقاشی برای دانش‌آموزان کم‌شنوا در باغ‌موزه نگارستان

مجتمع آموزشی دخترانه نیمروز با همراهی آمورزش و پروش استثنایی کشور و باغ‌موزه نگارستان برنامه قصه‌گویی نمایشی با موضوع نقاشی را تولید و ویژه دانش‌آموزان ناشنوا و کم‌شنوای خود در تالار صف سلام باغ‌موزه نگارستان در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ به نمایش در آورد.

این نمایش که برای نمایش به ۳۵ دانش‌آموز آماده شده بود به کارگردانی و نویسندگی خانم فریده شیر ژیان و تصویرگری خانم کوکب طاهباز و قصه گویی خانم معصومه پور امامعلی و مشاوره زبان اشاره خانم منصوره میرهاشمی اجرا شد.

خانم فریده شیر ژیان با تحصیلات کارشناسی تئاتر و کارشناسی ارشد پژوهش هنر که کارگردانی و نویسندگی این نمایشنامه را عهده‌دار بودند اعلام کردند که نمایش‌هایی به همین صورت در سال‌های پیشین و در موزه‌های مختلفی اجرا کرده‌اند که در این مورد می‌توان به نمایشی در موزه فرش (سال ۹۳)، نمایشی در موزه ایران باستان با همکاری کانون پرورش فکری کودکان (سال ۹۴)، نمایشی در موزه علوم و فناوری (سال ۹۶) و نمایشی در موزه کودک کانون پرورش فکری کودکان در سال ۱۳۹۷  اشاره نمود. وی خاطر نشان کرد که این فعالیت‌ها به صورت فردی و بدون وابستگی به مرکز یا گروه خاصی با تعریف یک پروژه و هماهنگی و طرح موضوع با برخی مراکز و مدارس صورت می‌پذیرد.

در این نمایش خاص که با همکاری مجتمع آموزشی نیمروز صورت گرفته است راوی و قصه‌گوی نمایش از بین دانش‌آموزان همین مرکز انتخاب شد و علت انتخاب این عزیز تسلط وی به زبان اشاره برای اجرای نمایش برای دانش‌آموزان کم‌شنوا و ناشنوا بوده است. البته در این نمایش علاوه بر زبان اشاره، استفاده از گویش و همچنین عکس و شیء به روایت داستان کمک می‌شود.

این نمایش در آغاز در موزه کودک کانون پرورش فکری کودکان و دانش‌آموزان پایه اول تا ششم ابتدایی و در تاریخ ۳ بهمن ۱۳۹۷ به نمایش درآمد و نمایش آن برای مقطع دوره اول متوسطه با همکاری باغ موزه نگارستان به سرانجام رسید. مخاطب کلی این نمایش دانش‌آموزان ابتدایی می‌باشند اما به جهت عدم تولیدات مناسب برای دانش‌آموزان استثنایی برای مقاطع بالاتر نیز نمایش داده شد.

برچسب,,,,,,,,,,