با حضور عضو شورای اسلامی شهر تهران، شهردار منطقه و معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران؛ هنرمندان دومین سمپوزیوم مجسمه چوب تقدیر شدند

هنرمندان دومین سمپوزیوم مجسمه چوب که دی ماه سال جاری طی ۵ روز در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد با حضور دکتر مجید فراهانی، مهندس علی محمد سعادتی و دکتر مجید سرسنگی، دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۷ در باغ موزه نگارستان، مورد تقدیر قرار گرفتند و از آثار آن ها دیدن شد.

جعفر نجیبی، دبیر علمی سمپوزیوم با تشریح روند برگزاری سمپوزیوم مجسمه چوب، از همکاری سازمان های مختلفی که به برگزاری این سمپوزیوم کمک کردند، تشکر کرد.

وی همچنین به خلق آثار این سمپوزیوم از چوب درختان خشک شده باغ موزه نگارستان و ساخت چهره هایی مرتبط با این موزه اشاره کرد.

در این مراسم، از هنرمندان شرکت کننده در دومین سمپوزیوم مجسمه چوب با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد و پس از آن معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، عضور شورای اسلامی شهر تهران و شهردار منطقه ۱۲ به همراه هنرمندان از آثار پدید آمده، دیدن کردند.

برچسب,,,,,,

کد امنیتی *Captcha loading...