پایان کار دومین سمپوزیوم مجسمه‌سازی چوب؛ درختان خشک باغ موزه نگارستان به شخصیت های فرهنگی تاریخی تبدیل شدند

دومین سمپوزیوم مجسمه سازی چوب طی مراسمی با حضور معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان، اساتید و هنرمندان در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران به کار خود پایان داد.

در این مراسم، محمدحسین اسماعیلی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، سیدمجتبی موسوی معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران، اردشیر میرمنگره معاون هنری اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد رویایی رئیس انجمن هنرهای تجسمی استان تهران، جعفر نجیبی دبیر هنری سمپوزیوم و جمعی از اساتید و هنرمندان حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران از همکاری و مشارکت هنرمندان و مسئولین که زمینه های برگزاری این سمپوزیوم را فراهم کردند تشکر و قدردانی کرد و گفت: به یقین حضور هنرمندان و اساتید شرکت کننده در این سمپوزیوم که در روزهای سرد دی ماه و در فضای باز مجموعه باغ موزه نگارستان اجرا شد، نمایانگر علاقه و اشتیاق و تعهد ایشان به مقوله هنر است و از آنجا که این سمپوزیوم در شرایط خاص و دشوار برگزار شد لیکن آثار بسیار ارزشمند و فاخری توسط هنرمندان عزیز خلق شده است.

وی با اشاره به استقبال عمومی از برگزاری این سمپوزیوم  افزود: یکی از اهداف مهم اجرای برنامه های هنری توجه به مردمی بودن برنامه ها است لذا  با توجه به اینکه این رویداد هنری در فضایی زیبا و تاریخی برگزار شد و همچنین بنا به ماهیت کارگاهی بودن آن، برای مخاطبین بسیار جذاب واقع شد و شاهد بازخوردهای مثبت و در خور ستایش آن بودیم که عموم مردم نیز توانستند از روند تولید آثار هنرمندان بازدید کنند.

اسماعیلی با قدردانی از مشارکت دستگاه های فرهنگی و هنری در اجرای این سمپوزیوم تاکید کرد: این هم افزایی و همکاری هنرمندان و دستگاه های اجرایی در زمینه توسعه فعالیت های هنری بسیار تأثیرگذار است.

وی ابراز امیدواری کرد: برگزاری اینگونه سمپوزیوم ها و رویداد های هنری زمینه ای باشد تا در آینده با برنامه ریزی های بهتر و سیاستگذاری های جامع شاهد تداوم و استمرار آن باشیم و اینگونه برنامه ها به شکلی وسیع و در سطح گسترده در لیست فعالیت های سالیانه مراکز هنری قرار گیرد.

در ادامه مراسم جعفر نجیبی دبیر هنری دومین سمپوزیوم چوب گزارشی از نحوه برگزاری و اجرای سمپوزیوم ارائه کرد و گفت: طی بازدیدی که چندی پیش از محوطه باز باغ موزه نگارستان داشتیم بر آن شدیم تا با استفاده از تنه خشک شده درختان باغ و در جهت احیای تاریخ گویای این فضای فرهنگی تاریخی با ساختن مجسمه های چوبی نسبت به حفظ پیشینه آن اقدام کنیم. لذا با دعوت از هنرمندان این حوزه که در زمینه چوب و ساخت مجسمه های چوبی صاحب نام بودند و اغلب هم عضو انجمن مجسمه سازان  هستند زمینه برگزاری این سمپوزیوم شکل گرفت.

وی افزود: این برنامه با تایید انجمن هنرهای تجسمی استان تهران و حمایت دستگاه های هنری نظیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، سازمان زیبا سازی شهرتهران، اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و باغ موزه نگارستان برگزار شد و از آنجا که این انجمن به تازگی تاسیس شده است لذا حمایت سازمان ها و دستگاه ها دولتی می تواند در زمینه اجرای برنامه ها و توسعه فعالیت های آتی انجمن بسیار مؤثر باشد.

احمد رویایی رئیس انجمن هنرهای تجسمی استان تهران نیز از تلاش ها و همکاری دستگاه های مشارکت کننده در دومین سمپوزیوم مجسمه سازی چوب و همچنین هنرمندان و اساتید حاضر در سمپوزیوم  تشکر و قدردانی کرد.

وی ادامه داد : این سمپوزیوم با همه فراز و نشیب ها و محدودیت هایی که داشت به یاری خداوند به سرانجام رسید و نتایج آن هم با تولید آثاری ارزشمند در محوطه باغ موزه نگارستان به صورت نمایشگاهی در معرض بازدید عموم قرار گرفته است.

رویایی تاکید کرد: انجمن هنرهای تجسمی استان تهران با برخورداری از توان و تجربیات اساتید، هنرمندان و پیشکسوتان عرصه هنرهای تجسمی تلاش دارد تا در آینده و با قوت و با برنامه ریزی های مدون نسبت به اجرای برنامه های هنری و در راستای اهداف انجمن و سیاست های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران گام بردارد.

گفتنی‌است، دومین سمپوزیوم مجسمه‌سازی چوب با حضور ٢٢ هنرمند همچون علی ختایی، افراسیاب آقاجانی، اهورا ضیایی، علی بیگی‌پرست، حسین علی‌ عسگری، مجید زمانی، کامبیز برنجی، محمد علی ودود، احمد سلیمانی، شادی حبیب، حسین طوسی، جعفر نجیبی و عباس زمانی با خلق ١٧ اثر به مدت ۵ روز از ٢۵ تا ٣٠دی ماه در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد.

علاقه مندان می توانند برای بازدید از این مجسمه ها به باغ موزه نگارستان مراجعه کنند.

برچسب,,,,,,