مجسمه قائم مقام فراهانی در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران رونمایی می شود

مجسمه قائم مقام فراهانی، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و همکاری شهرداری تهران، دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۷ در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران رونمایی خواهد شد.

استفاده از هنر مجسمه سازی برای روایت تاریخ و ایجاد پل ارتباطی بین فرهنگ کهن و جامعه یک ضرورت به شمار می رود که این اقدام توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و شهرداری منطقه ۱۲ در دستور کار قرارگرفت و صدر اعظم به نگارستان می رود.

گفتنی است، میرزا سید ابوالقاسم قائم مقام فراهانی، زاده ۱۱۵۸ خورشیدی در اراک؛ صدر اعظم ایران در زمان قاجار، سیاست‌مدار، ادیب، شخصیت برجسته و تأثیرگذار ایران‌زمین در عرصه حکومت و سیاست و نیز ادب و هنر نیمه اول قرن سیزدهم هجری بود که محمد شاه قاجار در سال دوم سلطنت خود دستور داد او را در باغ نگارستان، محل ییلاقی خانواده سلطنتی، زندانی و پس از چند روز خفه کردند و بدین ترتیب، در سال ۱۲۱۴ هجری خورشیدی قائم مقام فراهانی به قتل رسید.

علاقه مندان می توانند از سه شنبه ۹ بهمن، از مجسمه قائم مقام فراهانی واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران بازدید کنند.

برچسب,,,