پاییز پر بازدید؛ حدود چهل هزار بازدیدکننده از خانه موزه مقدم و باغ موزه نگارستان دیدن کردند

موزه های فرهنگی تاریخی دانشگاه تهران که این روزها بیش از هر زمانی به مقصد گردشگری ایرانیان و مسافران خارجی تبدیل شده است، پاییز سال جاری میزبان حدود ۴۰ هزار بازدیدکننده بودند که این رقم رشد ۷۴ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۶ را نشان می دهد.

مجموعه باغ موزه نگارستان با داشتن فضاهایی چون موزه مکتب کمال الملک، تالار سلام میزبان دیوارنگاره صف سلام فتحعلیشاهی، تالار اسفرجانی میزبان مجموعه نقاشی های معرق سوخت استاد علی اسفرجانی، تالار منیر فرمانفرمائیان میزبان آثار کم نظیری از این هنرمند، مجموعه اسناد ملک الشعرای بهار، مجموعه کلاس دانشسرای عالی، اتاق کاشی های باغ نگارستان، تالار معین، تالار روح الامینی، گالری هنر، کتابخانه پروین اعتصامی، مجموعه فرش و نقره غلامعلی ملول، گلخانه، مجموعه مجسمه های مینیاتور استاد جهانگیر ارجمند و … یکی از فعال ترین موزه های فرهنگی شهر تهران محسوب می شود.

در نه ماه اول سال ۱۳۹۷ با تلاش و همت کارشناسان و دست اندرکاران هدایت مجموعه باغ موزه نگارستان و حمایت مدیران مربوطه، رشد و بالا رفتن راندمان خدمات دهی و همچنین بالاتر رفتن میزان بازدید کنندگان در باغ موزه نگارستان همچنان ادامه داشت.

به طور میانگین میزان بازدیدکنندگان از مجموعه باغ نگارستان در سه ماهه سوم سال ۱۳۹۷ به میزان ۲۹۹۴۶ بوده که به ترتیب در مهر  ۱۱۱۸۷ نفر، آبان  ۹۲۹۰ و در آذر ۹۴۷۰ نفر بوده است که به نسبت مقایسه با سه ماهه سوم  سال ۱۳۹۶ رشد دو برابری داشته است.

گردشگران خارجی بسیاری نیز باغ موزه نگارستان را به عنوان مقصد گردشگری خود در تهران انتخاب می کنند. باغ موزه نگارستان در سه ماهه سوم سال ۱۳۹۷ پذیرای ۵۴۷ گردشگر غیر ایرانی بوده است که به نسبت پاییز سال قبل از رشد چشمگیر حدودا سه برابری برخوردار بوده است.

گفتنی است، مجموعه استادان علی اسفرجانی، منیر شاهرودی فرمانفرمائیان، جهانگیر ارجمند، فتح اله عباد، دکتر محمود روح الامینی، ملک الشعرای بهار و طرح آینه دار دوران از جمله مجموعه های وقف شده به دانشگاه تهران محسوب می شوند.

همچنین، خانه موزه مقدم با داشتن عمارت قاجاریه، مجموعه تاریخ کاشی کاری ایران، مجموعه نقاشی های نفیس، مجموعه منسوجات تاریخی، مجموعه نسخ خطی و اسناد قاجاری، مجموعه عکس های دوره قاجار، مجموعه قلمدان های دوره قاجار، مجموعه صدف و عاج، ایوان قاجاری، دیوار تجدد، ساختمان برج و آثار سفال، فلز، شیشه و مهر مربوط به پیش از تاریخ تا دوران معاصر، یکی از نقاط جذاب گردشگری در مرکز شهر تهران محسوب می شود.

در نه ماه اول سال ۱۳۹۷  با تلاش و همت کارشناسان و دست اندرکاران هدایت مجموعه خانه موزه مقدم  و حمایت مدیران مربوطه رشد و بالا رفتن راندمان خدمات دهی و همچنین بالاتر رفتن میزان بازدیدکنندگان در خانه موزه مقدم  همچنان ادامه داشت.

گفتنی است، خانه موزه مقدم در سال ۱۳۵۱ توسط استاد محسن مقدم وقف دانشگاه تهران شد.

به طور میانگین میزان بازدیدکنندگان از مجموعه خانه موزه مقدم در سه ماهه سوم سال ۱۳۹۷،  ۸۱۲۳  تن بوده که به ترتیب در مهر  ۳۲۳۷ تن، آبان ۲۰۸۸ و در آذر ۲۷۹۸ تن بوده است که به نسبت مقایسه با سه ماهه سوم سال قبل، از رشد نسبی برخوردار بوده است.

گردشگران خارجی بسیاری نیز خانه موزه مقدم را به عنوان مقصد گردشگری خود در تهران انتخاب می کنند چنانکه در سه ماهه سوم سال جاری، این موزه پذیرای ۱۵۲ گردشگر غیر ایرانی بوده است که به نسبت فصل پاییز سال ۱۳۹۶ رشد چشمگیری داشته است.

برچسب,,

کد امنیتی *Captcha loading...