آگهي مزايده؛ فروشگاه محصولات فرهنگي و هنري و محل برگزاري كارگاه‌هاي هنري

اداره كل امور فرهنگي و اجتماعي دانشگاه تهران در نظر دارد چهار اتاق، يك راهرو مستقل از مجموعه باغ‌موزه نگارستان را براي بهره‌برداري به ‌صورت «فروشگاه محصولات فرهنگي و هنري و محل برگزاري كارگاه‌هاي هنري» به صورت اجاره به مدت يك سال از طريق مزايده واگذار نمايد.

مقتضي است در صورت تمايل به شركت در مزايده از تاريخ ۱۳۹۷/۶/۳۱ لغايت ۱۳۹۷/۷/۴ در وقت اداري (از ساعت ۸.۳۰ لغايت ۱۵) براي آگاهي از جزئيات و دريافت اسناد و فرم‌هاي مزايده به آدرس ميدان انقلاب، سازمان مركزي دانشگاه – اداره اموال مراجعه و براي بازديد از محل مزايده به ميدان بهارستان، خيابان دانشسرا، كوچه شريعتمدار رفيع، روبروي خيابان گودرزي، باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران مراجعه و براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن‌هاي اداره اموال دانشگاه ۶۱۱۱۳۲۷۲  و  ۳۳۱۱۹۵۸۶ تماس حاصل نمايند.

برچسب,,,