بازدید از باغ نگارستان در ایام بزرگداشت روز معلم

هم‌زمان با فرا رسیدن اردیبهشت ماه، باغ‌موزه نگارستان با توجه به ارتباط مستمر و ویژه کارشناسان خود با مدارس تهران و همچنین ارائه خدمات مناسب، میزبان بیش از ۹۰۰ دانش‌آموز و دانشجو از مدارس، هنرستان‌ها و دانشگاه‌های مختلف بود.

در این بازدیدها که به جهت گرامی‌داشت روز و هفته معلم و پیش از شروع امتحانات پایان سال دانش‌آموزان صورت گرفته بود، باغ‌موزه نگارستان میزبان دبیرستان‌های مدبران، سلمان فارسی، فیروزکوهی، البرز کرج، راه رشد، کوشش، فرزانگان ۴، کیهانی، طوبی و هنرستان‌های آزادگان و شهید مدرس و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علم و صنعت با همراهی دکتر مرتضی صدیق و گروه دانشجویی فخر دانش با همراهی دکتر فرجی‌دانا بود.

باغ‌موزه نگارستان در اردیبهشت ۹۷ به طور میانگین میزبان بازدید ۱۸ هزار نفر از علاقه‌مندان و دوستداران خود بود  که از میان آن‌ها می‌توان به بازدیدهای گروهی سرای محله‌های تهرانپارس، مدائن، گروه بانوان دیپلمات وزرات امور خارجه کشور، اساتید دانشگاه مستنصريه عراق، روسای بهداشت و درمان دانشگاه‌های ایران و گروه چنارستون نیز اشاره کرد.

برچسب,