برگزاری دوره‌ آموزشی راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی در دانشگاه تهران

نخستین جلسه از «دوره‌ آموزشی راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی» با همت کانون گردشگری باشگاه دانشجویان اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، ۲۴ فروردین در تالار اجتماعات روح الامینی باغ‌موزه نگارستان، برگزار شد.

دوره‌ آموزشی راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی از ۲۴ فروردین تا ۹ شهریور ۱۳۹۷ پنج‌شنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۸ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران و جمعه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۸ در مجموعه باغ‌موزه نگارستان برگزار خواهد شد.

گفتنی است، کانون گردشگری دانشگاه تهران فعال‌ترین تشکل کشور با هسته اصلی دانشجویی در زمینه توسعه و اجرای گردشگری دانشگاهی است. این کانون طی دو سال فعالیت خود توانسته است بدون اتکا به بودجه دانشگاه و از طریق تأمین هزینه‌های سفرها از خود همسفران، برای چند هزار نفر از دانشگاهیان و خانواده آن‌ها سفرهای با کیفیت و هزینه مناسب اجرا کند. از کانون گردشگری دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۶ به خاطر حمایت از محیط زیست و نیز به خاطر نوآوری‌های آن در زمینه گردشگری دانشگاهی در اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران و نیز در بخش کارآفرینی جشنواره ملی حرکت تقدیر به‌عمل آمده است.

هدف از برگزاری دوره آموزشی راهنمایان گردشگری که با همکاری مؤسسه آوای جلب سیاحان برگزار می‌شود، افزایش دانش و مهارت‌های گردشگری است. لذا اگر به سفر با خانواده و دوستان علاقه‌مند هستید اما قصد ندارید راهنمای تور شوید با شرکت در این دوره دانش زیادی درباره فرهنگ و تاریخ و جاذبه‌های گردشگری ایران و نحوه برنامه‌ریزی و اجرای مطلوب سفر کسب خواهید کرد که موجب می‌شود از سفرهایتان بیش از پیش لذت ببرید. اگر قصد دارید راهنمای تور شوید و سفر شغل‌تان شود، این دوره پیش نیاز ورود شما به صنعت گردشگری است. آژانس‌های گردشگری موظف هستند تنها از راهنمایانی در سفرهایشان استفاده کنند که مدرک و کارت راهنمایی تور را داشته باشند در غیر این صورت بیمه آن سفر مردود می‌شود. راهنمایان تور می‌توانند به صورت پاره وقت (مثلا صرفا در ایام تعطیل) یا تمام وقت به کار مشغول شوند.

درآمد راهنمایان تور معمولا به صورت روزانه یا ساعتی محاسبه شده و بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان در روز متغیر است که بستگی به محل کار، حجم کار، میزان تجربه، خوش‌نامی راهنما، تسلط بر زبان‌های مختلف و … دارد.

گفتنی است، مهلت ثبت‌نام این دوره تا ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ بوده که با توجه به استقبال زیاد تا ۳۰ فروردین تمدید شده است.

پس از قبولی در آزمون‌های مربوطه و آزمون جامع، گواهینامه دوره راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی و کارت راهنمای گردشگری از طرف سازمان میراث فرهنگی‌، صنایع دستی و گردشگری صادر خواهد شد.

برای اطلاع از شرایط ثبت‌نام می‌توانید با شماره ۰۹۲۱۵۸۴۰۳۲۴ تماس بگیرید.

برچسب,,,,