افتتاح تالار دائمی استاد علی اسفرجانی در باغ موزه نگارستان

مراسم افتتاح  تالار دائمی استاد علی اسفرجانی به همراه نمایشگاه آثار مینیاتور و معرق چرم این هنرمند با حضور دکتر مجید سرسنگی، دکتر اکبر عالمی و شهرزاد اسفرجانی و جمعی از هنرمندان و مسئولان، پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۴در باغ‌موزه نگارستان برگزار می‌شود.

هم زمان با افتتاح این تالار و نمایشگاه، مراسمی در تالار روح‌الامینی باغ‌موزه نگارستان نیز اجرا خواهد شد.

در افتتاحیه این تالار و در یادبود و تجلیل از استاد علی اسفرجانی، دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، دکتر اکبر عالمی مدرس دانشگاه، کارگردان و عضو فرهنگستان هنر و فرهنگستان زبان و ادب فارسی و شهرزاد اسفرجانی هنرمند و دختر مرحوم استاد علی اسفرجانی به سخنرانی خواهند پرداخت.

گفتنی است، تالار زنده یاد استاد علی اسفرجانی در یکی از تالار‌های عمارت مرکزی باغ‌موزه نگارستان قرار دارد و با نمایش ۱۵ اثر از آثار مینیاتور و معرق سوخت چرم این هنرمند افتتاح می‌شود و به صورت دائم در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت. این تابلوها بیشتر با الهام از مضامین شاهنامه، بازسازی طرح‌های صفوی و زندگی برخی انبیا به تصویر کشیده شده‌اند و در تمامی آنها از تکنیک معرق سوخت استفاده شده است.

مجموعه آثار مینیاتور و معرق چرم استاد علی اسفرجانی گنجینه‌ای نفیس است که به وصیت وی، ۱۸ تابلو مینیاتور، سوخت معرق از این هنرمند به دانشگاه تهران هدیه شده است. شایان ذکر است نخستین نمایشگاه این آثار بعد از فوت ایشان در موزه مقدم دانشگاه تهران در معرض دید عموم قرار گرفت و بعد به باغ‌موزه نگارستان دانشگاه تهران اهدا شد تا ضمن صیانت و حفاظت برای عموم مردم قابل استفاده باشد.

لازم به ذکر است، شرکت در مراسم افتتاح تالار استاد علی اسفرجانی برای عموم آزاد است.

.

برچسب,,,