رونمایی از چهار آلبوم موسیقی دانشجویی دانشگاه تهران،در باغ موزه نگارستان

به گزارش روابط عمومی باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران، این برنامه که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه تهران و با اجرای سهیل محمودی برگزار شد به رونمایی از چهار آلبوم موسیقی با نام‌های «منظومه زمان»، «شوپه»، «باغ‌های معلق انگور» و «انجمن فلوت ایران ۱» اختصاص داشت.
در ابتدای این مراسم دکتر مصطفی ده پهلوان، مدیر مجموعه باغ‌موزه نگارستان، در سخنانی ضمن خوشامدگویی به حاضران، گفت: در جوانی در حوزه ساخت ساز و نوازندگی سیری داشته‌ام و می‌دانم که اهل موسیقی شور و زبان خلقت و آفرینش را خوب درک می‌کنند. باغ موزه نگارستان حدود سه سال و نیم است که بر روی عموم گشوده شده اما هنوز ناشناخته است.
وی افزود: ما معتقدیم جای برنامه‌ریزی مُدَون برای حضور موسیقی در باغ موزه خالی است و امیدوارم هنرمندان عرصه موسیقی، ما را در این راه یاری کنند و مسئولان نیز به این مسئله عنایت ویژه داشته باشند.
ابتدا فرزاد طالبی، مدیر کل دفتر موسیقی، طی سخنانی گفت: خوشحالم که می‌بینم دانشگاه تهران به عنوان مجموعه‌ای که من هم در آن درس خوانده‌ام به تولید این گونه از موسیقی (موسیقی بی‌کلام و جدی) ورود پیدا کرده است. تشکر می‌کنم از زحمات دوستانی که این اتفاق را رقم زده‌اند. با این کار، دانشگاه می‌تواند به فضای موسیقی کشور هم کمک کند.
وی افزود: وقتی دانشگاه وارد عرصه‌ای می‌شود انتظار این است که به گونه‌ای علمی و تخصصی وارد شود. در عرصه موسیقی هم جامعه ما از دانشگاه انتظار دارد که موسیقی با هویت ارائه کند. این چهار آلبوم در جشنواره موسیقی فجر هم جز کاندیداها بودند و این مسئله قدمی بلند برای دانشگاه تهران در عرصه تولید موسیقی محسوب می‌شود.
آقای طالبی با اشاره به همکاری دفتر موسیقی و دانشگاه‌ها، گفت: در سال گذشته طرح شدن موسیقی بدون کلام در شورای نظارت را حذف کردیم و امیدواریم این نوع موسیقی بیشتر تولید شود. مسئله دیگر آمادگی ما برای حمایت و مشارکت با دانشگاه برای تولید آثار است. همچنین آمادگی این را داریم که آثار تولید شده توسط دانشگاه تهران را در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی و مجوزشان را صادر کنیم.
در ادامه این مراسم پدیدآورندگان چهار آلبوم «منظومه زمان»، «شوپه»، «باغ‌های معلق انگور» و «انجمن فلوت ایران» درباره آثار خود توضیحاتی ارائه کردند.
آخرین بخش این برنامه، اهدای لوح تقدیر و هدایایی به پدیدآورندگان چهار آلبوم «منظومه زمان»، «شوپه»، «باغ‌های معلق انگور» و «انجمن فلوت ایران ۱» بود.
این آثار در معاونت تولیدات و خدمات فرهنگیِ اداره کل فرهنگی و اجتماعی که بخشی از معاونت فرهنگی دانشگاه تهران است، تولید شده‌اند.

تصاویر مربوطه:

برچسب,,,,,