مراسم نکوداشت و افتتاح نمایشگاه تصویرگری از آثار دكترمحمد ابراهیم باستاني پاریزي در باغ موزه نگارستان

به گزارش روابط باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران، همزمان با روز مّلی ارتباطات و روابط عمومی  و روز جهانی موزه ها، مراسم یادبود دكتر محمد ابراهیم باستاني پاریزي- استاد برجسته ادبیات کشور- دانشگاه تهران با همکاری شرکت ملی صنایع مس ایران، در مجموعه باغ موزه نگارستان مورخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶  ساعت ۱۷ برگزار خواهد گردید.
طی این مراسم ریاست دانشگاه تهران و مدیرعامل شركت مّلی صنایع مس ایران ، با همراهی معاونت فرهنگی دانشگاه تهران و مدیریت مس منطقه كرمان، همكاری مشترك خود را در فعالیت‌های فرهنگی با محوریت استاد باستانی پاریزی با ایجاد تفاهم نامه‌اي، آغاز خواهند نمود.
همچنین طی این مراسم، نمایشگاه تصویر گری از آثار این استاد فرهیخته افتتاح می‌شود که طی یک پروژه فرهنگی به نام طرح آینه دار دوران انجام شده است.

برچسب,,,,,