رونمايي از توليدات فرهنگي دانشگاه تهران درحوزه‌ي موسيقي در باغ نگارستان

به گزارش روابط عمومی باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران، مراسم رونمايي از توليدات فرهنگي دانشگاه تهران در حوزه‌ي موسيقي و تقدير از خالقين اين آثار برگزار مي‌شود. در اين مراسم از چهار آلبوم موسيقي: انجمن فلوت ايران ۱ (وابسته به گروه موسيقي پرديس هنرهاي زيبا)، باغ‌هاي معلق انگور و منظومه زمان رونمايي، و از هنرمندان خالق اين آثار و آلبوم موسيقي شوپه تقدير به عمل مي‌آيد. اين چهار اثر در زمينه موسيقي سنتي ايراني و موسيقي كلاسيك تحت عنوان مجموعه آثار اعضاي هيات‌علمي، دانشجويان و دانش‌آموختگان دانشگاه تهران، بخشي از توليدات جديد معاونت فرهنگي دانشگاه تهران بوده كه اخيراً مجوز انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دريافت كرده‌اند. اين مراسم روز دوشنبه ۱۳۹۶/۲/۱۸ ساعت ۱۷.۳۰ در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.

برچسب,,,,,