فرش های اهدایی مهندس غلامعلی ملول

غلامعلی ملول در سال ۱۳۲۶ در محله‌ای فقیرنشین در اراک متولد شد. او مقطع دبستان را در مدرسه‌ای به نام فرزین گذراند‌. با وجود آن که درس کم می‌خواند اما به دلیل هوش زیاد، توانست با نمرات عالی و با عنوان شاگرد ممتاز این مقطع را به پایان برساند. او در مقطع دبیرستان در رشته ریاضی درس خواند. دانشکده فنی و رشته فیزیک دانشکده علوم دانشگاه تهران مقصد نهایی او بود و توانست در هر دو دانشکده قبول شود.

به این ترتیب بود که او در سال ۱۳۴۴ دانشجوی راه و ساختمان دانشکده فنی دانشگاه تهران شد و پس از ۵ سال تحصیل در این دانشکده با مدرک کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیل شد.
وی پس از مدت‌ها فعالیت در زمینه تحصیلی خود در سال ۱۳۸۲ خود را در زمینه‌های اقتصادی بازنشسته کرد تا فرصت بیشتری برای فعالیت در زمینه‌های فرهنگی و علایق شخصی خود داشته باشد.

علاقه به هنر‌، ادبیات‌، صنایع دستی و آثار باستانی و مسافرت به کشورهای گوناگون از علایق او است. تألیف کتاب «بهارستان دریچه‌ای به قالی ایران»، گردآوری مجموعه‌ای از فرش‌های نفیس طی چهل سال‌، گردآوری مجموعه قلمزنی نقره اصفهان طی سی و پنج سال، بازدید از آثار باستانی شاخص در جهان و موزه‌های معروف دنیا‌، از دیگر فعالیت‌های او بوده است‌.

نمایشگاه حاضر شامل ۱۳ قطعه فرش ارزنده ایرانی است که توسط وی در نشستی با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، وقف مجموعه باغ موزه نگارستان و دانشگاه تهران شد.

‌این نمایشگاه در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ با حضور مهندس غلامعلی ملول و رئیس دانشگاه تهران، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران‌، مسئولان و جمعی از دوستداران هنر افتتاح شد و در معرض دید عموم قرار گرفت.

خبر مرتبط: رونمایی از مجموعه های وقفی فتح اله عباد و فرش های اهدایی غلامعلی ملول